Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Mixfinale op Carlton NK tussen Arends/Piek en Maas/Tabeling

Jacco Arends/Selena Piek (1) spelen zondagmiddag de finale van het gemengddubbel op de Carlton NK tegen Jelle Maas/Iris Tabeling (3). Arends en Piek wonnen met tweemaal 21-18 van het koppel Robin Tabeling/Myke Halkema, terwijl Maas en Tabeling met 22-20 en 21-17 afrekenden met Jorrit de Ruiter/Samantha Barning (2).

Selena Piek is was blij na de zege in de halve finale: "Ik ben opgelucht dat we in twee games konden winnen. Het is lastig om tegen teamgenoten te spelen, want je kent ze door en door. Het begin ging stroef, maar daarna hebben we het tactisch goed opgepakt."

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij? Er zijn al 6 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws