Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Alex van Zaanen

Pang en De Visch Eijbergen eenvoudig naar laatste acht op Carlton NK

© Alex van Zaanen+

Eric Pang en Soraya de Visch Eijbergen, beiden als eerste geplaatst in de enkelspelen, hebben de kwartfinales bereikt van de Carlton Nederlandse Kampioenschappen 2014.

Titelhouder Pang klopte in zijn eerste partij in het mannenenkel op de NK de Almeerder Stephan Branderhorst met 21-7 en 21-12. Erik Meijs en Nick Fransman, de nummers twee en drie van de plaatsingslijst, wonnen vervolgens ook in twee games hun achtste finale. Jordy Hilbink (4) schaarde zich ook bij de laatste acht door af te rekenen met Alex Vlaar.

In het vrouwenenkel maakte de top-vier van de plaatsingslijst geen fout. Soraya de Visch Eijbergen (1) won met 21-15 en 23-21 van Manon Sibbald, terwijl de als tweede geplaatste Gayle Mahulette met 21-11 en 21-18 te sterk was voor Dorien Lups. Ook Lisa Malaihollo (3) en Wendy Hoeve (4) staan zaterdagavond in de kwartfinale.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws