Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Piek/Muskens naar kwartfinale Yonex German Open

Selena Piek en Eefje Muskens hebben vandaag de kwartifinales van de Yonex German Open bereikt.

Het als 8e geplaatste Nederlandse duo wist met 21-6 21-18 te winnen van Johanna Goliszewski en Birgit Michel uit Duitsland. Morgen spelen ze voor hun kans op een halve finale tegen het winnende koppel van de wedstrijd tussen Ye Na Jang/So Young Kim (3, Korea) en Gabrielle Adcock/Lauren Smith (Engeland).

Eerder op de dag werden Jorrit de Ruiter/Samantha Barning en Ruud Bosch/Koen Ridder uitgeschakeld. Jorrit en Samantha verloren van Chun Hei Lee/Hoi Wah Chau (5, Hong Kong) met 21-18 14-21 18-21 en Ruud en Koen van Andreas Heinz/Max Schwenger uit Duitsland met 14-21 18-21.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Nederlandse spelers door op Yonex Dutch Junior

3 jaar geleden

volgend artikel

Ranglijsttrammelant in België

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 4 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws