Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Toekomstvisie en actielijnen Badminton Nederland

Het bondsbestuur is afgelopen najaar gestart met een kerntakendiscussie om naar de toekomst de toegevoegde waarde van de bondsorganisatie te verhogen, uit te dragen en om te bepalen welke activiteiten de bond dient uit te voeren.

Eerste resultaat van deze discussie is het visiedocument dat bij de bondsvergadering op 1 februari jl. is goedgekeurd. Om deze visie te concretiseren gaan drie breed samengestelde werkgroepen aan de slag rond de focusgebieden: klantgerichtheid, producten en services en marketing en communicatie. Daarnaast wordt gekeken naar de organisatiestructuur en besluitvorming van Badminton Nederland aan de hand van de adviezen van de werkgroepen. Een coördinerend platform bewaakt de samenhang van de resultaten uit de werkgroepen en de focus van de groepen. In deze dagen is men bezig om deze werkgroepen samen te stellen.

Met de opbrengst van deze tijdelijke werkgroepen, in de vorm van adviezen, wil het bondsbestuur vernieuwde actielijnen voor de korte en lange termijn formuleren en ter besluitvorming voorleggen aan de Jaarvergadering (juni 2014). Zodra de samenstelling van de werkgroepen definitief is, zal deze bekend worden gemaakt. De werkgroepen zullen vanaf medio februari aan de slag gaan.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Ted van der Meer kritisch over EK-selectie

4 jaar geleden

volgend artikel

Tweede zege op EK voor Nederlandse badmintonners

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 13 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws