badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Ultieme derby strijd om finale landskampioenschap - VELO
© VELO

Ultieme derby strijd om finale landskampioenschap

Ultieme derby strijd om finale landskampioenschap - VELO
© VELO +

Na de nationale kampioenschappen van afgelopen weekend in het topsportcentrum in Almere waarin het team van naar behoren heeft gepresteerd gaat het vizier vol het de halve finale strijd om een plek in de finale om het landskampioenschap.

Tijdens deze ultieme derby strijd met BC DKC wordt bepaald wie de finaleplek gaat bemachtigen. VELO speelde 2 weken geleden de laatste wedstrijd in de reguliere competitie tegen BC Duinwijck. Met een 8-0 overwinning in een redelijk gevulde Duinwijck-hal gaat het team van Ciraar Slaats vol vertrouwen de derby strijd in.

Beide duels tussen VELO en DKC in de reguliere competitie werden tweemaal met 5-3 gewonnen door VELO. Maar deze resultaten brengen geen garantie voor de toekomst. De derby tussen bij clubs staat altijd garant voor enorm veel spanning en emotie. Dat zal alleen maar meer toenemen, aangezien er een plek in de play-off finale op het spel staat.

Aanstaande donderdag 6 februari barst de strijd los tijdens de heenwedstrijd bij BC DKC. De wedstrijd BC DKC - VELO wordt op donderdag 6 februari gespeeld in Sporthal 't Zandje , Schimmelweg 202, 2524XK Den Haag. Aanvangtijd: 20:15 uur.

De returnwedstrijd vindt plaats op zaterdag 8 februari. Hier wordt bepaald wie de fel begeerde plek bemachtigd. De wedstrijd VELO - DKC wordt op zaterdag 8 februari gespeeld in VELO-hal, Noorweg 26, 2291 EE Wateringen. De wedstrijd start om 14:30.

geplaatst door

verkregen via Van Zundert / VELO

vorig artikel

BS Tiel komt naar je toe!

4 jaar geleden

volgend artikel

Piek scoort 100% op het Carlton NK

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 48 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws