badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Blijft TFS Barendrecht in de eredivisie? - TFS Barendrecht
© TFS Barendrecht

Blijft TFS Barendrecht in de eredivisie?

Blijft TFS Barendrecht in de eredivisie? - TFS Barendrecht
© TFS Barendrecht +

Al hoewel de reguliere competitie al weer enige weken achter ons ligt, moet het eerst team van The Flying Shuttle het verblijf in de eredivisie nog bevechten.

In twee promotie/degradatie wedstrijden tegen de Groningse studenten vereniging AMOR zal de beslissing vallen. Zondag 23 maart zal de eerste wedstrijd plaatsvinden in Groningen om 14.00 uur.

Om goed voorbereid te zijn op de uitwedstrijd van de Barendrechters reizen ze zaterdag al af naar Groningen.

De thuiswedstrijd zal op 30 maart in Sporthal Lagewei om 13.00 uur plaatsvinden. AMOR heeft aangegeven voor 100% gemotiveerd te zijn en het The Flying Shuttle moeilijk te zullen maken om de promotie af te dwingen.

A.s. zondag zal The Flying Shuttle mogelijk met een gehavende ploeg aantreden, Rick Janssen werkzaam bij de politie zal in verband met de komende nucleaire conferentie in Dan Haag niet beschikbaar zijn. Mocht hij niet kunnen spelen zal een van onze talenten Ravin Jhinkoe-Rai hem vervangen.

Ook Jeannette van der Werff is nog geen zekerheid. Zij heeft recent moeten afhaken voor de veteranen kampioenschappen vanwege een rugblessure. Hopelijk is zij op tijd hersteld en kunnen we profiteren van deze geroutineerde kracht. Mocht het niet lukken, kunnen we een zeer gemotiveerde Josca Dijkshoorn op de baan verwachten.

Coach Edward van der Heuvel van The Flying Shuttle hoop op 30 maart weer te kunnen beschikken over deze twee vaste waarden van het team.

Verdere zullen aantreden de dames Pascalle van Nielen en Sandy Bommeleyn. De heren Ruben Kweekel en Bart Strijbosch zullen het team compleet maken.

Dit team zal het moeten doen om volgend seizoen opnieuw in de hoogste divisie uit te komen en heeft er vertrouwen in dat dit moet gaan lukken. Maar van onderschatting kan geen sprake zijn, gezien de extra trainingsarbeid die verricht wordt tot de wedstrijden.

vorig artikel

Nederland laat Frankrijk zweten bij EJK U17

4 jaar geleden

volgend artikel

Cooling Down van toernooiseizoen in Bergen op Zoom!

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 49 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws