badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Fransman en Chang winnaars BC Amersfoort Master - Carlton
© Carlton

Fransman en Chang winnaars BC Amersfoort Master

Fransman en Chang winnaars BC Amersfoort Master - Carlton
© Carlton +

De plaatsinglijst in de enkelspelen werd aangevoerd door Nick Fransman bij de mannen en de nummer één dame van VELO Ya-Lan Chang.

Ook de Litouwse Akvile Stapusaityte was er weer bij, nu als derde geplaatst. Ook bij de dubbelspelen kwam de top van Nederland in actie.

De toppers van BC Amersfoort o.a. Ruben Jille, Michael Fowke, Kirsten van der Valk, Romy de Laak en de mannen Nick Smaling en Luc Maessen.

Bij de singles was er een mooi strijd. De geplaatsten Nick Fransman en Ya-lan Chang maakten hun plaatsingen volkomen waar.

Fransman versloeg in de finale Léon Nottelman en Akvile Stapusaityte had dit keer geen kans tegen de speelster uit Chinees Taipei.

Ook in de dubbels waren mooie partijen te zien. Amersfoort speler Ruben Jille haalde de finale met Nick Fransman, stal af en toe de show, maar er was net geen Master titel voor de jonge Amersfoorter.

Het toernooi werd geleid worden door de ervaren wedstrijdleiding van Amersfoort bestaande uit Ans Top,Jos Weinberg en Marieke Geurtsen en zij werden bij gestaan door referee Ben Lageweg.

geplaatst door

verkregen via BC Amersfoort

Wat vind jij? Er zijn al 21 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws