Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Badminton Nederland

Overstappen naar andere vereniging?

© Badminton Nederland+

Over een aantal weken is de competitie voor het seizoen 2013-2014 alweer gespeeld. Indien een speler het komende seizoen 2014-2015 voor een andere vereniging competitie wil spelen, dan dient hij dit tijdig te melden bij zijn huidige vereniging.

Voor spelers die uitkomen in de Tweede tot en met Vierde Divisie en spelers in de regiocompetities geldt de 1 april-regeling. Dit houdt in dat de speler vóór 1 april schriftelijk bij de huidige vereniging dient te melden dat hij in het seizoen 2014-2015 geen competitie speelt voor de huidige vereniging.

De speler kan dan zonder beletsel overstappen naar een andere vereniging. Besluit een speler na 1 april om competitie te gaan spelen voor een andere vereniging, dan heeft hij de toestemming nodig van zijn huidige vereniging. Krijgt hij deze toestemming niet, dan kan hij in het seizoen 2014-2015 alleen nog voor de huidige vereniging uitkomen.<-p>

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Winst voor Eric Pang op Swiss Open

3 jaar geleden

volgend artikel

Swiss Open met wisselende resultaten

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 8 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws