Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© René Lagerwaard

Roemeense trip Caljouw en Teeuwen klaar

© René Lagerwaard+

Mark Caljouw en Justin Teeuwen hebben deelgenomen aan de Romanian International 2014 in het kader van Future Stars, een project van Badminton Europe ter ondersteuning van jonge spelers in hun overgang naar het seniorencircuit.

Justin won twee wedstrijden in het kwalificatietoernooi en gaf erg goed partij in zijn derde wedstrijd, tegen de Rus Denis Grachev. Hij verloor uiteindelijk met 14-21 20-22. Hij stroomde daardoor niet door naar het hoofdtoernooi.

Mark startte meteen in het hoofdtoernooi en won knap zijn eerste wedstrijd. In de tweede ronde speelde Mark drie spannende games en verloor nipt in de derde van de Oostenrijker Luka Wraber, met 21-16 20-22 21-23.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij? Er zijn al 9 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws