badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Roosterse BC wijzigt trainersstaf - Roosterse BC
© Roosterse BC

Roosterse BC wijzigt trainersstaf

Roosterse BC wijzigt trainersstaf - Roosterse BC
© Roosterse BC +

Paul Doveren (53) uit Landgraaf is door de TC van Roosterse voor de komende twee seizoenen aangesteld als hoofdcoach. Doveren heeft een jarenlange ervaring met de meeste spelers van de spelersgroep.

Bovendien was hij samen met Karel Hellebrekers betrokken bij de uitbreiding van de selecties. Doelstelling is dat Roosterse BC ook de komende jaren op het hoogste niveau in de landelijke competities kan meespelen.

Samen met de trainers Cyriel Weijers en Rolf Koch gaat Doveren de danig uitgebreide groep voorbereiden op het komende seizoen. Handhaving in ere- en eerste divisie is intussen standaard, promotie van team drie naar de tweede divisie is het volgende doel. En zeker niet te vergeten, onze plek in de regionale hoofdklasse moet weer worden teruggewonnen. Uitgebreide groeimogelijkheden moeten voor elke speler op elk niveau kunnen worden geboden.

Met de komst van veel jong talent naar Roosteren moet extra aandacht worden besteed aan deze groep. De groep moet worden ingepast in trainingsprogramma's waarbij Ceriel Custers en Rolf Koch een belangrijke rol spelen. Igo Jongen gaat voor deze groep extra trainingen verzorgen en zal ook betrokken zijn bij de contacten met de ouders.

En om het geheel compleet te maken zal het onmisbare koppel Ed en Gertie de Vries ook het komende seizoen de opleiding van de allerkleinste jeugd in Roosteren verzorgen.

geplaatst door

verkregen via Roosterse BC

Wat vind jij? Er zijn al 44 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws