Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Yonex Dutch International

Zilver voor Vlaar/Seinen en Jille/Vlaar op Yonex Dutch Junior International

© Yonex Dutch International+

Vanmiddag in Haarlem streden Nederlandse toptalenten voor de titel in het gemengddubbel en in het mannendubbel.

Alex Vlaar en Cheryl Seinen moesten het in de finale opnemen tegen de Hong Kong Chinezen Chung/Ng. Tot de eerste rust konden Alex en Cheryl goed meekomen. Ze konden echter niet voorkomen dat de Chinezen daarna snel uitliepen en uiteindelijk de 1e game pakten met 21-15. De tweede game liet een beetje hetzelfde spelbeeld zien. De Chinezen waren beter en wonnen uiteindelijk met 21-13.

Alex Vlaar stond in twee finales. De tweede was die van het mannendubbel samen met Ruben Jille. Ze speelden tegen de Seidel/Pistorius uit Duitsland. De hele eerste game bleven de Duitsers voor staan en wonnen met 21-15. In de tweede game was de voorsprong er voor onze jongens. Bij 19-19 haalden de Duitsers Alex en Ruben in en werd het 19-20. Dit game point kon nog weggewerkt worden, maar uiteindelijk pakten de Duitsers de twee opeenvolgende punten waardoor er nipt werd verloren met 20-22.

Ondanks dat beide finales niet gewonnen werden, kan de Nederlandse jeugd terugkijken op een heel succesvol verlopen toernooi.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij? Er zijn al 2 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws