Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Ken je deze spelers al?

© BC Alouette

Aanmelding Week van het Badminton 2014 geopend

© BC Alouette+

Badminton Nederland organiseert van 15 tot en met 21 september 2014 weer de Week van het Badminton. Het thema van dit jaar is 'Vrienden'.

Vanaf nu is het mogelijk om uw vereniging aan te melden voor deze Week van het Badminton. Deelnemende verenigingen kunnen een gratis Opendagpakket reserveren en worden op velerlei wijzen ondersteund. Daarnaast worden er diverse acties als de Nationale Ledenwerfactie, Beste Vriendenactie en Vrijwilligersactie georganiseerd om iedereen actief te betrekken in de Week van het Badminton. En nog veel meer.

Meer informatie vindt u op www.weekvanhetbadminton.nl. U kunt zich direct aanmelden, want u hoeft nog niet exact te weten wanneer u uw open dag organiseert. Houdt er rekening mee dat het Opendagpakket alleen te reserveren is als u zich voor 14 mei aanmeldt!

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Hawk-Eye to Determine In or Out

3 jaar geleden

volgend artikel

Nederlanders op de Finnish Open uitgeschakeld

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 9 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws