Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Badminton Nederland

Badminton Nederland en Vereniging voor Badminton Oefenmeesters zetten handtekening onder nieuwe samenwerking

© Badminton Nederland+

Op 12 april 2014 hebben Badminton Nederland en de Vereniging voor Badminton Oefenmeesters (VBO) hun vernieuwde samenwerking vastgelegd in een overeenkomst.

Een half jaar geleden constateerden beide partijen dat het vorige convenant niet meer voldeed aan de behoeften van beide partijen. Het toen lopende convenant werd opgezegd en beide organisaties gingen gezamenlijk inventariseren hoe de samenwerking wel aan de behoeften kon voldoen. In korte tijd is er over de inhoud overeenstemming gekomen.

Tijdens het bijscholingsweekend van de VBO hebben de vertegenwoordigers van de besturen van de VBO en Badminton Nederland hun handtekening onder de nieuwe overeenkomst gezet. Bondsbestuurslid Opleidingen Maartje Verheul geeft in een eerste reactie aan erg verheugd te zijn met de voortzetting van de samenwerking: "De VBO vertegenwoordigt een grote groep actieve badmintontrainers en behartigt de belangen van veel trainers. Zij zijn voor ons één van de partners in het verzorgen van bijscholingen voor badmintontrainers en een meerwaarde voor de badmintonsport."

VBO-voorzitter Bill Boshoven sluit zich hierbij aan: "Badminton Nederland en de VBO werken al jaren samen en de huidige invulling van de samenwerking past bij deze tijd. Badminton Nederland is eindverantwoordelijk voor alle opleidingen en bijscholingen voor badmintontrainers en wij zijn blij dat onze bijdrage daaraan door Badminton Nederland herbevestigd wordt."

De samenwerking wordt jaarlijks geëvalueerd, zodat er goed ingespeeld kan worden op opgedane ervaringen en nieuwe behoeften.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Ruben Jille en Alex Vlaar in het Day Two verslag van de BWF

3 jaar geleden

volgend artikel

CLEAR! 238 is uit

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws