badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Een luxe badmintonvakantie bij OroDenmark - René Lagerwaard
© René Lagerwaard

Een luxe badmintonvakantie bij OroDenmark

Een luxe badmintonvakantie bij OroDenmark - René Lagerwaard
© René Lagerwaard +

Tot nu toe waren de trainingsverblijven op Oro redelijk eenvoudig. Vooral in de zomer en op jeugdspelers gericht. Er komen echter steeds meer volwassenen naar het eiland die ook graag wat meer luxe willen en daarom graag in het hotel willen verblijven.

LET OP: De verantwoordelijkheid voor de inhoud en publicatie van dit artikel ligt bij de oorspronkelijke auteur.

De gemeente Holbaek en Roskilde Universiteit hebben het nu een plan ingediend om het hele jaar door een midweek op Oro te komen trainen voor een superprijs van 650 euro. Daarvoor krijg je:

  • Vijf dagen hotelverblijf in een tweepersoonskamer
  • Ontbijt, lunch en avondeten in het hotel-restaurant
  • 18 uur persoonlijke badmintontraining
  • Wedstrijden tegen Deense spelers (indien gewenst)

Zondagmiddag aankomst op Oro en inchecken in het hotel; maandag de eerste training, vrijdagmiddag 14.00 uur uitchecken. Het is mogelijk tegen extra betaling langer te blijven, maar wellicht ook aardig een nacht in Kopenhagen door te brengen.

Dit aanbod is voor groepen van 4 tot 20 spelers en/of trainers en het is uniek in Denemarken. Als je andere ideeën heb't, laat het me dan weten. We willen zo flexibel mogelijk omgaan met dit aanbod.

Een badmintonvakantie op deze manier kan heel goed met de vaak zeer goedkope vliegticketaanbiedingen van rond de 100 euro. Daar kan je niet voor rijden als je met vier spelers zou komen. Het openbaar vervoer naar Oro is erg goed en eenvoudig, maar als je wat meer luxe wil, dan kunnen we het ook regelen dat je wordt gehaald en gebracht naar het vliegveld.

Deze aanbieding kent geen hoog- of laagseizoen. De prijs staat vast voor de rest van het jaar. Het is een perfecte manier om met een selectie van een club je op het nieuwe seizoen voor te komen bereiden of voor ouders die graag met hun gezin iets speciaals willen doen. Het gaat hier niet om enkel topspelers. Iedereen die net zo gek is van badminton als wij hier is welkom.

Voor meer informatie schrijf je naar deze site of direct naar rdanielswlto@hotmail.com.

geschreven door

Wat vind jij? Er zijn al 41 waarderingen!

Over de auteur: Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Over de auteur: Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Meer nieuws