badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Bossche Badminton Federatie en Fleet gaan samenwerken - BBF
© BBF

Bossche Badminton Federatie en Fleet gaan samenwerken

Bossche Badminton Federatie en Fleet gaan samenwerken - BBF
© BBF +

Fleet is een nieuw badmintonmerk en wil graag een stevige positie veroveren op de Nederlandse markt. Ook de BBF wil haar positie binnen de badmintonsport versterken en bovenal meer mensen aan het badmintonnen krijgen.

Deze ambitieuze plannen sluiten heel erg goed op elkaar aan en zowel de BBF als Fleet kunnen elkaar dus flink ondersteunen in het bereiken van de doelstellingen.

Enorm trots zijn we dan ook dat we aanstaande zondag 25 mei, tijdens het BBF/VBV Slottoernooi in Die Heygrave in Vlijmen, de overeenkomst kunnen ondertekenen. Tijdens dit toernooi zal Fleet meteen al erg aanwezig zijn en zal met dit toernooi de norm worden gezet voor de komende jaren.

Badminton leeft in de wijde regio 's-Hertogenbosch. De wijde regio 's-Hertogenbosch gaat nog meer badminton ademen, men gaat badminton voelen, men gaat badminton meemaken. Mede dankzij onze nieuwe partner Fleet kunnen we hier nog meer energie in gaan steken.

geplaatst door

verkregen via BBF

vorig artikel

De baan is niet altijd even groot

4 jaar geleden

volgend artikel

Amersfoort wint Carlton GT Cup 2014

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 27 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws