Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Badminton Nederland

Carlton NJK Jeugdtop strijdt om nationale titels in Tilburg

© Badminton Nederland+

Het T-Kwadraat in Tilburg vormt aankomend weekend, 31 mei en 1 juni, het decor voor de Carlton Nederlandse Jeugd Kampioenschappen 2014.

Meer dan tweehonderd jeugdige spelers uit het hele land strijden twee dagen lang om de felbegeerde prijzen. Op zaterdag wordt het toernooi van 10.00 uur tot 20.00 uur gespeeld en zondag van 10.00 uur tot ongeveer 16.00 uur.

In de oudste leeftijdscategorie in het enkelspel bij de meisjes (U19) is Alida Chen als eerste geplaatst. Verwacht wordt dat zij sterke tegenstand zal krijgen van vooral Dorien Lups. Bij het jongensenkelspel (U19) is DKC'er Mark Caljouw als eerste geplaatst. Zijn grootste concurrenten zijn naar de naam Justin Teeuwen, Ruben Jille en Alex Vlaar.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij? Er zijn al 9 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws