badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Erik Meijs prolongeert titel in Den Haag - René Lagerwaard
© René Lagerwaard

Erik Meijs prolongeert titel in Den Haag

Erik Meijs prolongeert titel in Den Haag - René Lagerwaard
© René Lagerwaard +

Carlton-speler Erik Meijs wint zijn tweede nationale toernooi op rij, ditmaal het Phytalis Drop Shot Grand Prix. Zonder gameverlies speelde Meijs zich in vier partijen naar de toernooiwinst.

In de finale trof hij Saber Afif, de nieuwe aanwinst van TFS Barendrecht, en met een gedecideerde 21-14 en 21-14 maakte de Zoetermeerder het karwei klaar.

Bij de dames werd de plaatsingslijst redelijk gevolgd: Soraya de Visch Eijbergen [1] kreeg Lisa Malaihollo [2] tegenover zich. Op weg naar de finale verpulverde De Visch Eijbergen haar opponente Mireille van Daal, die met 21-9 en 21-6 amper wist waar ze de punten kon vinden. Een taaiere pot, maar ook met de winst voor de runner-up van het NK 2014, speelde Soraya tegen Ya Lan Chang van VELO (21-18 en 21-12). Een vakkundige 'afrekening' vond plaats in de finale tegen Lisa: 21-10, 21-14 en de bloemen voor De Visch Eijbergen.

Yvonne Sie en Jessica Ottenhoff stonden in twee finales tegenover elkaar: Yvonne won met Lisa het damesdubbel en vervolgens met Jim Middelburg het gemengddubbel.

Uitslagen

  • Damesdubbel: 1 Lisa Malaihollo / Yvonne Sie, 2 Gita Djajawasito / Jessica Ottenhoff
  • Gemengddubbel: 1 Jim Middelburg / Yvonne Sie, 2 Ralph Starren / Jessica Ottenhoff

Kijk op toernooi.nl voor de uitslagen van alle categorieën!

Wat vind jij? Er zijn al 82 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws