Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Badminton Nederland

Finale Junior Master Circuit in Koninklijk sportcomplex

© Badminton Nederland+

Badminton Vereniging Floriande organiseert op zaterdag 17 mei, in samenwerking met Badminton Nederland, de finale van het Junior Master Circuit 2013/2014. Locatie: Sportcomplex Koning Willem Alexander. De eerste wedstrijden starten om 9.00 uur en het toernooi duurt tot ongeveer 20.00 uur.

Het Junior Master Circuit is een door Badminton Nederland georganiseerd jeugdcircuit in de leeftijdscategorieën enkel U13, U15/U15+ en U17. In totaal gaat het om 14 badmintontoernooien, inclusief de Regio Jeugdkampioenschappen.

De toernooien worden verspreid over het hele seizoen en door het hele land gespeeld. Deelname staat open voor de sterkste jeugdspelers uit heel Nederland. Het circuit wordt afgesloten met een finale die dit jaar en de komende twee jaren (2015 en 2016) gespeeld zal worden in Hoofddorp.

Deelnemers aan de finaledag zijn de spelers die bij de eerste 12 eindigden op basis van hun resultaten bij de 14 toernooien.

Het adres van het Sportcomplex Koning Willem-Alexander is Bennebroekerweg 800 (het best te bereiken via de A4, afslag Hoofddorp-Zuid). Het complex beschikt over voldoende parkeergelegenheid.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

CLEAR! 241 is uit

3 jaar geleden

volgend artikel

Ted van der Meer: Robin, word singelaar!

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 8 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws