badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Ginny Severien en Dennis van Daalen de Jel blijven bij DKC

Ze twijfelden om door te gaan met topbadminton, maar Ginny Severien en Dennis van Daalen de Jel (DvDdJ) zijn ook komend jaar in het shirt van DKC te bewonderen. De ervaren krachten hopen met de Haagse formatie nog één keer voor de landstitel te kunnen gaan.

Ginny Severien en Dennis van Daalen de Jel blijven bij DKC - Nicoline Heekelaar
© Nicoline Heekelaar
Ginny Severien en Dennis van Daalen de Jel blijven bij DKC - Nicoline Heekelaar
© Nicoline Heekelaar +

 

De 34-jarige Severien gaat haar vierde opeenvolgende seizoen bij DKC in. Ondanks het feit dat ze veel sukkelde met blessures was de Rijswijkse vorig jaar van grote waarde voor haar club. Severien won meer dan driekwart van haar wedstrijden. Mede door die goede resultaten bereikte de ploeg van coach Leonard van Velzen de play-offs, waarin VELO een maatje te groot bleek.

Voor Van Daalen de Jel (29) wordt 2014/2015 zijn derde achtereenvolgende seizoen bij DKC. De inwoner van Wateringen liet afgelopen jaar weer zien van belangrijke speler te zijn voor de vice-landskampioen van 2013. Van de veertien singlewedstrijden die Van Daalen de Jel speelde, verloor hij er slechts twee. Ook in de andere spelonderdelen heeft hij een positieve balans. Daarnaast kende de voormalig speler van VELO nog een persoonlijk hoogtepunt. Geheel onverwachts bereikte Van Daalen de Jel de finale van het NK. Daarin ging hij eervol ten onder tegen Eric Pang.

Team compleet

Met het aanblijven van Severien en Van Daalen de Jel is het team van DKC compleet voor komend seizoen. Want ook Thomas Wijers heeft zijn contract met een jaar verlengd. Daarnaast gaat zijn zus Veerle na de zomer vast deel uitmaken van het team van Van Velzen. Eerder werd al bekend dat DKC volgend seizoen gebruik kan blijven maken van de diensten van Daisy Bommeleyn, Michiel Kruijt en Mark Caljouw. Alida Chen (nu nog Van Zijderveld) is de enige aankoop van de Haagse vereniging.

geplaatst door

verkregen via BC DKC

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !
vorig artikel

Almere genomineerd bij het Rabobank Coöperatiefonds voor Fit Light systeem

5 jaar geleden

volgend artikel

Waarom geen hoeken?

5 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 8 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws