badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Het wordt Beuel en Bacluvo - René Lagerwaard
© René Lagerwaard

Het wordt Beuel en Bacluvo

Het wordt Beuel en Bacluvo - René Lagerwaard
© René Lagerwaard +

Ht heeft even geduurd voordat ik het kon melden, maar vandaag heeft ook BC Beuel naar buiten gebracht dat we ook voor volgend seizoen een nieuw contract overeen zijn gekomen. Ik ben erg blij dat ik ook het komende jaar de kleuren van Beuel mag verdedigen en dat in een ijzersterk team (de complete samenstelling wordt binnenkort verwacht).

Ik heb een prachtig seizoen gehad met een mooie afsluiting tijdens de playoff-wedstrijd tegen Mülheim. De Duitse Bundesliga is van hoog niveau en het thuispubliek van Beuel is heerlijk om voor te spelen. Het afgelopen seizoen heb ik mogen ervaren hoe de Beuel-fans hun spelers waarderen en aanmoedigen. Prachtig. Vanaf september zal ik vrijwel alle wedstrijden in de Bundesliga worden ingezet, dus een mooie opsteker voor mij.

Daarnaast kan ik bekend maken dat ik komend seizoen, naast BC Hillegom, ook een andere club ga trainen, namelijk badmintonclub Bacluvo uit Voorhout. Ik heb heel veel aanbiedingen gehad maar ik heb gekozen voor deze club in het hart van de Bollenstreek. Bacluvo bestaat uit een enthousiaste groep senioren en jeugdleden die naar mijn gevoel wel wat extra aandacht kunnen gebruiken. Ik ga proberen de spelers op een wat hoger plan te krijgen, maar natuurlijk vooral ook met veel plezier met elkaar aan de slag te gaan. Vanaf eind augustus ga ik daar beginnen.

Lees de rest van dit artikel op de website van Erik Meijs.

geplaatst door

verkregen via Erik Meijs

vorig artikel

BWF Reviews Scoring System

4 jaar geleden

volgend artikel

Regiovergaderingen en verkiezingen nieuwe afgevaardigden

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 51 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws