Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Informatie- en selectieavonden bij Badmintonschool Barendrecht

Op de vrijdagen 23 mei en 6 juni vinden er voor het komende seizoen 2014-2015 weer informatie- en selectieavonden plaats van de Badmintonschool in Barendrecht bestemd voor jeugdspelers van 7 tot 18 jaar.

De avonden duren van 18.00 uur tot 20.00 uur en vinden plaats in sporthal Lagewei, Ploegwei 3, te Barendrecht. De avonden zijn bedoeld om weer nieuwe groepen te gaan samenstellen voor het komende seizoen, waarbij er drie groepen zijn die bestaan uit maximaal 12 jeugdspelers.

Nadere informatie over de school en deze avonden is te vinden op de website www.superlangedomeinnaamdieveelkorterhadgekund.nl. Iedereen is van harte welkom op beide avonden. Het verzoek is wel je even vooraf aan te melden via trainers@superlangedomeinnaamdieveelkorterhadgekund.nl.

door

via Badmintonschool Barendrecht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Zomer 2014: de laatste zomerkampen op Oro

4 jaar geleden

volgend artikel

Werkgroepen bereiden presentatie bondsbestuur voor

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 8 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws