badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Stel je voor: je trainersdiploma gewoon krijgen bij een pakje boter! #bnldoethetgewoon

Wat me zorgen baart bij het nieuwe opleidingssysteem, is dat er mensen voor komen te staan die er gewoon geen verstand van hebben.

Stel je voor: je trainersdiploma gewoon krijgen bij een pakje boter! #bnldoethetgewoon - Twitter
© Twitter
Stel je voor: je trainersdiploma gewoon krijgen bij een pakje boter! #bnldoethetgewoon - Twitter
© Twitter +

 

LET OP: De verantwoordelijkheid voor de inhoud en publicatie van dit artikel ligt bij de oorspronkelijke auteur.

Binnen de bond is dit al het geval en de mensen waarvan de dreiging boven ons hoofd hangt hebben er ook veel te weinig verstand van. Als Robbie er bij komt zitten, dan heb ik daar niet zoveel moeite mee. Dat zouden we de ervaring kunnen noemen. Al is ook dit een ervaring met een flink aantal gebreken. Al was het alleen maar zijn betrokkenheid bij 25 jaar lang falend beleid van onze bond. Verder kan ik niets bedenken wat bij zijn anders goede betrokkenheid met onze sport als zwaar minpunt valt aan te merken.

Als de twee vrouwen die genoemd worden ergens administratief werk doen, dan heb ik er geen moeite mee. Als ze zich inhoudelijk gaan bemoeien met het technisch beleid, dan is dat een ramp. Ik heb beide van dichtbij mee gemaakt en het zijn absoluut geen personen die ik zou uitnodigen om welke rol dan ook op een opleiding op Oro op zich te nemen. Ze vallen binnen 24 uur door de mand en het vertrouwen in een goede opleiding is weg.

De ene heeft inderdaad gewoon haar diploma GEKREGEN. En dat is niet iets wat ik beweer, maar wat me uit allereerste hand is verteld. Ergens werd gesteld dat je ook aan vrijwilligers eisen moet stellen. Daar kan ik het voor 100% mee eens zijn. Ik heb NOOIT voor het daglicht willen treden over de prestaties van deze dames anders dan algemene opmerkingen.

Maar als ze zelf de spotlights kiezen, dan moet je ook durven in te staan voor je handelingen en kennis en die zijn beide zwaar onder de maat als het gaat over badminton. Ook hier geldt weer dat ik ten ALLE tijden een openbare discussie aan ga met deze dames over opleidingen. Al was het alleen maar om te voorkomen dat we weer een generatie trainers krijgen die verkeerde en slechte informatie krijgt waar de jeugd niet op zit te wachten.

Ook over dit onderwerp ga ik vragen stellen op de jaarvergadering van Badminton Nederland. Want het is gods geklaagd.

Ron Daniëls
Afgevaardigde Badminton Nederland

geschreven door

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !
vorig artikel

Drie op een rij voor Meijs in Zoetermeer

5 jaar geleden

volgend artikel

Alex Vlaar en Alida Chen naar Jeugd Olympische Spelen

5 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 7 waarderingen!

Over de auteur: Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Over de auteur: Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Meer nieuws