Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Ken je deze spelers al?

© Badminton Nederland

Werkgroepen bereiden presentatie bondsbestuur voor

© Badminton Nederland+

Dinsdag 6 mei zaten de voorzitters van de werkgroepen en het coördinerend platform wederom bij elkaar. Dit maal om gezamenlijk een presentatie voor het bondsbestuur voor te bereiden die op 17 mei aan het bestuur voorgelegd wordt.

In deze presentatie zal de voortgang van de opdracht aan de werkgroepen in de kerntakendiscussie worden besproken en worden eerste bevindingen met het bestuur gedeeld. Het bondsbestuur zal op haar beurt in juni de Jaarvergadering informeren over de voortgang.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij? Er zijn al 9 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws