Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Badminton Nederland

Aangepast Badminton toernooi BC Bever

© Badminton Nederland+

Zaterdag 21 juni vindt het laatste toernooi aangepast badminton van dit seizoen in Rijen plaats. BC Bever treedt op als gastheer voor dit toernooi met 46 deelnemers waaronder ook enkele deelnemers uit België en Duitsland.

Naast de vele vaste deelnemers uit het circuit zijn er ook een aantal nieuwe namen. Spelers en speelsters die voor het eerst gaan deelnemen aan een toernooi. Er wordt gespeeld bij de rollers en staanders in de onderdelen mannenenkel, vrouwenenkel, mannendubbel en vrouwendubbel. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen zal er gespeeld worden in een A en B poule.

Het toernooi begint zaterdag om 09.00 uur en de laatste partijen gaan rond 16.30 uur de baan op. Klik hier voor het speelschema. Er wordt gespeeld in Sportcomplex Margriethal, Mgr. Schaepmanstraat 32 in Rijen. Kom gerust even een kijkje nemen. Toegang is gratis.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij? Er zijn al 2 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws