Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Ken je deze spelers al?

© Badminton Nederland

Delegatie Badminton Nederland wordt ontvangen door de Ambassadeur van China

© Badminton Nederland+

Dinsdagochtend 3 juni j.l. heeft de Ambassadeur van China Mr.Chen Xu een delegatie van Badminton Nederland ontvangen. De ambassadeur zelf is een groot badmintonliefhebber en speelt regelmatig met zijn staf op een eigen badmintoncourt binnen zijn ambassade.

De ontmoeting met de delegatie, bestaande uit Clemens Wortel, voorzitter, Ton Wijers, vice-voorzitter, Ton van Happen, toernooi directeur Yonex Dutch Open en Remco Wortel, contactpersoon tussen Nederland en tal van Chinese bedrijven, had vooral ten doel om met de ambassadeur en zijn First Secretary Mr. Yang Xiaolong te overleggen op welke wijze de ambassade Badminton Nederland zou kunnen ondersteunen bij het uitnodigen van een sterke Chinese afvaardiging voor de eerstkomende Yonex Dutch Open in oktober 2014.

Verder is gesproken over de wijze waarop de gemeente Wuhan, de woonplaats van Yao Jie, naar 's-Hertogenbosch zou kunnen komen, zowel met een badmintonteam als met een handelsdelegatie. En dat alles met het oogmerk om een langdurige zakelijke en sportieve relatie te ontwikkelen met badminton als verbindend element.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Toekomstvisie badmintonsport: een tussenstand

3 jaar geleden

volgend artikel

Beste vriendenactie 2014

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er is 1 waardering.

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws