badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Eind-Best toernooi weer volgeboekt! - BC Alouette
© BC Alouette + Leuke snoetjes in Best.

Eind-Best toernooi weer volgeboekt!

Eind-Best toernooi weer volgeboekt! - BC Alouette
© BC Alouette + Leuke snoetjes in Best.

Op zaterdag 7 juni organiseert BC Alouette het 6e Badmintonplanet Eind-Best toernooi. Op dit eendagstoernooi, met de categorieën 1, 4, 6, en 8, kan men zich inschrijven in twee onderdelen, de single en daarbij de keuze uit de dubbel of mix.

Gedurende de dag worden er zo'n 410 partijen gespeeld op 20 banen. Ook dit jaar belooft weer een groot succes te worden, het toernooi zit namelijk weer helemaal vol.

Dit jaar zullen in de categorie 1 Nick Fransman en Ella Peters meespelen. Nick Fransman is de nummer 2 van Nederland in de single en heeft het afgelopen jaar in Duitsland gespeeld. Ella Peters is Europees jeugdkampioen in de dubbel, in de leeftijdscategorie onder 15.

Voor de winnaars in de hoogste categorieën wordt een geldprijs uitgereikt en voor de andere winnaars een leuk presentje. Het toernooi zal ook dit jaar weer af worden gesloten met een heerlijk diner.

geplaatst door

verkregen via BC Alouette

vorig artikel

Wake-up calls verstoren dromen

4 jaar geleden

volgend artikel

Veel nationale jeugdtitels naar Amersfoort

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 48 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws