clubzoeker

Wake-up calls verstoren dromen

Wake-up calls verstoren dromen

Natuurlijk ben ik teleurgesteld, maar in geen geval in mijn meiden. Ik ben teleurgesteld in mezelf. Er is een aantal dingen geweest waarmee ik geen rekening heb gehouden. Dat had ik wel moeten doen of kunnen weten.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

In veel van mijn laatste stukjes heb ik het gehad over zekerheidstraining en de manieren waarop ik het heb proberen op te lossen. Maar... de emotionele factor heb ik te veel over het hoofd gezien. Het zijn nu eenmaal geen robots die een programma uitvoeren dat bestaat uit logica.

Ook na de wedstrijden heb je te maken met die emotie en niet alleen van de speler maar van iedereen erom heen. Als je hard roept moet je ook de harde waarheid aanvaarden en dat is gewoon dat IK als trainer tekortgeschoten heb in de manier waarop ik mijn spelers heb begeleid.

Dat stemt tot nadenken, ook of misschien juist bij mij. Ik vecht tegen het systeem, maar dat is mijn gevecht en niet dat van mijn spelers. Mijn spelers zijn dapper en steunen de trainer waarin ze geloven ook al is het na zo'n weekend niet makkelijk. Ik ga mijn spelers anders van advies voorzien en mijn strijd scheiden van hetgeen zij willen bereiken. Ik weet nog niet hoe ik dat ga doen, maar het gaat wel komen.

Ik wil met dit schrijven vooral zeggen tegen Renske en Feng dat ik jullie niet voldoende op de eerste plaats heb gezet en dat dit niet nog een keer zal gebeuren. Je bent nooit te oud om te leren en dit weekend is een les geweest op de baan maar ook daarbuiten.

Ik heb weer een fijn gesprek gehad met Clemens (Wortel) en Ton (Wijers) en ik ben blij met jullie geduld met een persoon als mezelf. Ook had ik veel meer een vent moeten zijn en Nathalie moeten aanspreken op dit toernooi en het oude zeer moeten begraven / uitpraten. (Dat ga ik zeker doen in de toekomst.)

Dat wil overigens niet zeggen dat ik niet meer insta voor wat ik eerder heb gezegd, maar wel dat ik daar niet wil blijven hangen.

Ik vind mezelf niet te groot of te goed om sorry te zeggen. En er is een aantal mensen dat dit uit mijn mond zou moeten horen. Als je zegt alles te durven te schrijven dan moet je ook dit op het internet zetten, dus bij deze: Renske en Feng, sorry ik had het beter moeten doen. Renske en Fengs ouders: ik moet sommige dingen anders aanpakken en ga dat ook doen, sorry. Nathalie: ik had onze problemen ook direct kunnen aanpakken en heb dat niet gedaan, sorry.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Ron Daniëls

Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

De Vereniging Badminton Oefenmeesters (VBO) hield zaterdag 2 maart jl. een algemene ledenvergadering waar de vereniging opgeheven…

26 march 2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Het is de spelers van Almere niet gelukt om de finale om het landskampioenschap winnen. In een goedgevuld en super sfeerrijke…

24 march 2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

In de finale in de Maaspoort Den Bosch was DKC met 5-1 te sterk voor Almere. Mark Caljouw en Michiel Kruijt van DKC versloegen…

23 march 2024

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Na vorige week al de halve finale te hebben gehaald bij de All England hebben Robin Tabeling en Selena Piek opnieuw een…

23 march 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!