Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Badminton Nederland

Introductie Super Cup 2014 tijdens Kick-off Carlton Eredivisie 2014-2015 in Wateringen

© Badminton Nederland+

Voor het eerst in de historie wordt het komende badmintonseizoen afgetrapt met een Super Cup. Landskampioen VELO neemt het op tegen bekerwinnaar Amersfoort op zaterdagavond 23 augustus om 20.00 uur in de VELO-sporthal in Wateringen.

Kick-off Carlton Eredivisie 2014-2015

Voorafgaand aan de Super Cup wedstrijd vindt de Kick-off van de Carlton Eredivisie 2014-2015 plaats. Deze begint om 18.30 uur eveneens in de Velo Sporthal. Tijdens de Kick-off worden de eredivisieteams voorgesteld en worden dé speler/speelster en coach van het vorige seizoen bekend gemaakt. Tevens wordt bekend gemaakt wie de talenten van het jaar zijn en wordt de Lotte Jonathans aanmoedigingsprijs uitgereikt. Wij nodigen u van harte uit om bij deze spetterende opening van het badmintonseizoen aanwezig te zijn. Zet deze datum in uw agenda, de toegang is gratis!

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Videoverslag Badminton Congres 2014

3 jaar geleden

volgend artikel

US Open 2014: Kwartfinale voor duo De Ruiter / Barning

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 9 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws