Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Badminton Nederland

Jeugdclinics tijdens Yonex Dutch Open, meld je nu aan!

© Badminton Nederland+

Altijd al een uitdagende en spetterende training willen hebben van een Nederlandse badmintontopper? Dan is dit je kans! Tijdens de 66ste editie van de Yonex Dutch Open (7 t/m 12 oktober) in Topsportcentrum Almere organiseert Badminton Nederland weer jeugdclinics.

Op zaterdag 11 en zondag 12 oktober is het mogelijk om onder leiding van een Nederlandse topspeler of topspeelster een clinic te volgen (en na afloop hem of haar alles te vragen over diens topsportleven). Op zaterdag vinden de clinics plaats in sporthal Stedewijk in Almere en op zondag is de locatie het Topsportcentrum, waar ook de Yonex Dutch Open wordt gehouden. De inschrijving sluit op 1 oktober 2014!

De jeugdclinics zijn toegankelijk voor groepen van maximaal 16 kinderen en 4 volwassen begeleiders, en duren ongeveer een uur. Daarnaast krijgt iedere deelnemer een verrassing én een gratis toegangskaart voor de Yonex Dutch Open, op de betreffende dag. Een uitgelezen mogelijkheid om met de jeugdleden topbadminton te kijken én actief in een bijzondere setting te spelen.

De kosten voor een jeugdgroep bedragen speciaal voor leden van Badminton Nederland €150,00. Het is ook mogelijk om met kleinere groepen in te schrijven (tot 8 kinderen en 2 volwassen begeleiders); de kosten zijn dan €75,00.

Hoe kun je jouw vereniging inschrijven?

Je kunt jouw vereniging opgeven voor de jeugdclinics door het inschrijfformulier in te vullen. Daar vul je de volgende gegevens in: naam vereniging, contactpersoon (met adresgegevens, e-mailadres en telefoonnummer), de verwachte groepsgrootte (kinderen en volwassenen). Klik hier voor het inschrijfformulier.

Na sluiting van de inschrijving (op 1 oktober 2014) wordt de indeling gemaakt, waarna je deze indeling per e-mail zult ontvangen. In deze e-mail lees je ook hoe de toegangskaarten, waarmee je toegang krijgt tot de jeugdclinic en de Topsporthal in Almere, kunt krijgen. Houd er wel rekening mee dat pas na betaling van de factuur je definitief verzekerd bent van deelname.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Een maand lang trainen op Oro

3 jaar geleden

volgend artikel

Hoe bereidt Jorrit de Ruiter zich voor op het WK?

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 2 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws