badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Alida Chen is klaar voor de Jeugd Olympische Spelen 2014 - René Lagerwaard
© René Lagerwaard

Alida Chen is klaar voor de Jeugd Olympische Spelen 2014

Alida Chen is klaar voor de Jeugd Olympische Spelen 2014 - René Lagerwaard
© René Lagerwaard +

Het is eindelijk maandag 11 augustus. Ik heb maandenlang uitgekeken naar deze dag, de afgelopen weken keihard getraind om topfit te zijn.

En dagenlang af zitten tellen naar dit moment. Het heeft lang geduurd, maar nu is het dan zo ver. Het vertrek naar Nanjing voor de Jeugd Olympische Spelen.

Vanavond vertrek ik met Alex en Robbie samen met de rest van TeamNL naar China. Met 39 andere sporters (van 12 verschillende takken van sport), coaches, fysio's, begeleiders, etc. gaan we een lange reis tegemoet. Voormalig Olympisch kampioen judo Mark Huizinga zal ons van 11 t/m 30 augustus begeleiden als chef de mission.

Door alle toernooien die ik het afgelopen jaar heb gespeeld, weet ik dat de concurrentie groot is. Ik heb heel hard gewerkt naar dit onwijs mooie toernooi toe. Het is afwachten of ik boven mezelf zal uitstijgen. Eén ding is zeker, ik ga alles geven wat ik in me heb.

Inmiddels is het al bekend met wie ik de gemengddubbel zal spelen; ik ben gekoppeld aan Andraz Krapez van Slovenië. We hebben nog nooit samen gespeeld, maar de andere koppels zijn ook niet op elkaar ingespeeld, dus dat scheelt. We zullen zien hoe het uit zal pakken!

Als het mogelijk is zal ik jullie natuurlijk zoveel mogelijk op de hoogte houden. Ik weet niet of ik daar op Facebook en Twitter kan, omdat de regering het daar niet toelaat, dus houd mijn website in de gaten :-)

Lees de rest van dit artikel op de website van Alida Chen.

geplaatst door

verkregen via Alida Chen

Wat vind jij? Er zijn al 40 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws