Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Badminton Nederland

BNL-magazine CLEAR! stopt

© Badminton Nederland+

Badminton Nederland zal dit seizoen het digitale magazine Clear! niet meer uitgeven. De Clear! heeft de afgelopen 6 jaar een trouwe, maar te beperkte groep volgers gehad, waardoor inzet en opbrengst in deze vorm niet de gewenste verhouding had en andere communicatiekanalen in de huidige situatie de voorkeur hebben.

Als organisatie zetten we op dit moment onze kracht en energie in om het proces van verandering en herinrichting dat ingezet is met de Kerntakendiscussie, succesvol te bewandelen en te voltooien. Daarbij zullen uiteindelijk ook nieuwe of aangepaste communicatievormen horen. Onze huidige middelen als de website; www.badminton.nl, de nieuwe topsportwebsite; www.top-badminton.nl, onze Facebookpagina, en vooral de ontmoetingen met verenigingen, leden, badmintonliefhebbers en externen zullen ons hierbij optimaal ondersteunen. De Clear! zal als digitaal magazine dit seizoen niet verschijnen, maar de inhoud zal zijn weg vinden via de andere kanalen.

We bedanken al diegenen die in de afgelopen jaren de Clear! met hun werk en inbreng mogelijk hebben gemaakt. Vooral ook danken we alle trouwe lezers!

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Selectie kwalificatiepoule EK

3 jaar geleden

volgend artikel

Ron Daniëls: Knappe winst van Samantha en Jorrit

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 7 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws