Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Ken je deze spelers al?

© Badminton Nederland

Derde Week van het Badminton staat voor de deur

© Badminton Nederland+

Badminton Nederland organiseert van maandag 15 tot en met zondag 21 september voor de derde keer de Week van het Badminton. Er is dit jaar gekozen om een thema aan de Week van het Badminton te koppelen en dat is Vrienden.

De Week van het Badminton is ontstaan vanuit de behoefte om meer lokale publiciteit te geven aan de badmintonsport in het algemeen en de verenigingen in het bijzonder. De Week van het Badminton heeft primair het doel om de badmintonsport te promoten en leden te werven, maar is ook het moment dat verenigingen hun vrijwilligers bedanken en in het zonnetje zetten.

Er hebben op dit moment al meer dan 150 verenigingen uit het hele land zich aangemeld voor de Week van het Badminton. Van het Limburgse Bocholtz tot Groningen zetten de clubs hun deuren open om iedereen die wil kennis te laten maken met de badmintonsport. Badminton Nederland ondersteunt de verenigingen hierbij door handvatten aan te bieden en landelijke acties te organiseren.

Voormalig internationaal topspeelster en Olympisch kwartfinaliste (2004, Athene), Lotte Jonathans is voor het derde jaar met veel enthousiasme de ambassadeur van de week. Zij zal gedurende de week ook diverse verenigingen bezoeken die een activiteit organiseren.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Geen broodje kroket tijdens YDO2014: jaarvergadering uitgesteld

3 jaar geleden

volgend artikel

Een kus voor Kim Nielsen?

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 3 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws