badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Eefje Muskens: 'Laatste 16 eindstation WK' - 11A Fotografie
© 11A Fotografie

Eefje Muskens: 'Laatste 16 eindstation WK'

Eefje Muskens: 'Laatste 16 eindstation WK' - 11A Fotografie
© 11A Fotografie +

Afgelopen donderdag hebben we hard gevochten voor een plek in de kwartfinale, maar dit is ons niet gelukt. We speelden tegen de als 8e geplaatste Chinezen (6WR) maar waren niet goed genoeg.

In de 1e set hadden we totaal geen kans en speelden we te gehaast. We bleven het proberen, maar verloren deze set kansloos. In de 2e set veranderden we van tactiek door niet alleen maar aan te vallen en hard te spelen maar ook goed gebruik te maken van clears en beide dames verplaatsen vanuit de verdediging. We keken een hele tijd tegen een kleine achterstand aan en wisten dit bij een stand van 14-16 om te zetten in een voorsprong van 18-16. Om en om steeds een punt erbij, maar wij trokken aan het langste eind in deze set: 21-18 en op naar de 3e set!

Het begin was weer zoals in de 1e set en totaal niet volgens de planning ;) We keken tegen een achterstand aan van 8 punten en om dit nog goed te maken zou een grote opgave zijn. Na de wissel wisten we onszelf te herpakken en ons spel aan te passen maar dit was niet genoeg. Op de cruciale momenten om het gat kleiner te maken maakte wij de fout waardoor de 3e set verloren werd met 15-21.

Dit betekende dus het einde van het WK voor ons. Erg zuur en teleurgesteld maar tegelijkertijd ook tevreden over ons spel deze week. Ondanks het verlies bij de laatste 16 hebben we laten zien dat we vooruitgang blijven boeken en steeds wat dichter bij komen.

Iedereen bedankt voor de berichten de afgelopen week! We hebben nu een paar dagen vrij gekregen en zullen woensdag weer gaan trainen en ons voorbereiden op de Belgium Open dat van 10-13 september zal zijn!

Ik hou jullie op de hoogte!

geplaatst door

verkregen via Eefje Muskens

Wat vind jij? Er zijn al 26 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws