Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Badminton Nederland

EK Aangepast Badminton

© Badminton Nederland+

Van 9 t/m 14 september vinden in Murcia de Europese Kampioenschappen Aangepast Badminton plaats.

Door Badminton Nederland zijn ingeschreven: Jordy Brouwer von Gonzenbach, Eddy Boerman en Mark Modderman. Annie van Daal zal het team begeleiden als coach. Zij allen komen uit in verschillende klassen en zijn gekoppeld aan een buitenlandse partner.

Jordy Brouwer von Gonzenbach komt uit bij de rollers WH2 in het mannenenkelspel en speelt de mannendubbel met Youngh-Chin Mi n en het gemengddubbel met Elke Rongen (beiden Duitsland). Eddy Boerman speelt bij de staanders SL3 in het mannenenkel en de mannendubbel met Bob Biesmans (België), Mark Modderman is ingedeeld bij de staanders herenenkel SL5 en mannendubbel samen met James Binnie uit Engeland.

Om goed voorbereid te zijn hebben de spelers in de zomer gewoon doorgetraind en de voorbereidingen met de selectie zijn inmiddels begonnen. Samen met de Belgische deelnemers en de Duitse partners wordt er gezamenlijk getraind.

De resultaten van de spelers zullen te volgen zijn op de site van Badminton Nederland.

Annie van Daal
Bondscoach

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Voorbeschouwing WK Badminton in Kopenhagen 2014

3 jaar geleden

volgend artikel

Verslag tweede dag Jeugd Olympische Spelen

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 7 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws