Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Carlton

Eric Pang naar kwartfinale WK

© Carlton+

Van 25 t/m 31 augustus wordt in Kopenhagen het WK Badminton gehouden. Bij de Wereldkampioenschappen Badminton in Kopenhagen heeft Eric Pang een geweldige prestatie geleverd door de kwartfinales te bereiken.

Na winst op de nummer 11 van de wereld in de vorige ronde, werd nu gewonnen van Tanongsak Saensomboonsuk uit Thailand.

De eerste set van de wedstrijd werd na een gelijk opgaande strijd nog nipt met 21-19 verloren. In de tweede wist Pang, na een kleine achterstand toch de set in zijn voordeel om te buigen en deze uiteindelijk te winnen met 21-18. Ook de derde en beslissende derde set werd door Pang gewonnen (21-16) en zo werd na een klein uur spelen de volgende ronde op het WK bereikt.

In de kwartfinales die op vrijdag 29 augustus gespeeld zullen worden moet Pang het opnemen tegen de winnaar van de wedstrijd tussen Yun Hu (5 van de wereld) uit Hongkong en Tommy Sugiarto (nummer 9 van de wereld) uit Indonesië.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij? Er zijn al 2 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws