clubzoeker

Week van het Badminton breekt records

Week van het Badminton breekt records

Meer badmintonverenigingen dan ooit nemen deel aan de Week van het Badminton 2014. Inmiddels hebben al 150 verenigingen zich aangemeld voor de Week van het Badminton.

clubzoeker

Maak kennis met Cheryl Seinen!

Zij zullen in de week van 15 tot en met 21 september een open dag of een andere verenigingsactiviteit organiseren om de badmintonsport te promoten.

Het is nog tot en met 14 september mogelijk om je vereniging aan te melden voor de grootste badmintonpromotieactiviteit van Nederland. Alle badmintonverenigingen kunnen deelnemen en gebruik maken van het ondersteuningsaanbod van Badminton Nederland. Dit bestaat o.a. uit:

  • digitaal startpakket om een succesvolle open dag te organiseren en te promoten;
  • Open dagpakket t.w.v. €75 (met promotiematerialen en gadgets, verenigingskosten zijn slechts €40);
  • Badmintonpromotiefilm om badminton bij de vereniging te promoten via de website en social media;
  • Open dag op website: om jouw open dag goed te promoten kun je deze op de website van Badminton Nederland zetten, zodat geïnteresseerden jouw vereniging kunnen vinden.

Daarnaast organiseert Badminton Nederland diverse acties om verenigingen te helpen om hun leden te betrekken bij de Week van het Badminton én om bezoekers te werven voor hun open dag (en leden voor de vereniging):

  • Bring a friend-actie: het thema van 2014 is Vrienden en de winnaar van deze actie wint een geheel verzorgde reis naar de Yonex All England Open in 2015!
  • Nationale Ledenwerfactie: de vereniging die de meeste nieuwe leden weet te werven, wint een clinic voor 20 personen van ambassadeur Lotte Jonathans tijdens de Carlton NK 2015! Al meer dan 100 verenigingen doen hieraan mee.
  • Vrijwilliger bedanktactie: in de Week van het Badminton wordt ook stil gestaan bij alle vrijwilligers die ervoor zorgen dat de badmintonsport georganiseerd wordt. Wij helpen je om ze op een persoonlijke manier te bedanken!

Voor meer informatie over de Week van het Badminton en de ondersteuning en acties van Badminton kunt u kijken op www.weekvanhetbadminton.nl. Deelname aan de Week van het Badminton is gratis voor lidverenigingen van Badminton Nederland.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

De Vereniging Badminton Oefenmeesters (VBO) hield zaterdag 2 maart jl. een algemene ledenvergadering waar de vereniging opgeheven…

26 march 2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Het is de spelers van Almere niet gelukt om de finale om het landskampioenschap winnen. In een goedgevuld en super sfeerrijke…

24 march 2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

In de finale in de Maaspoort Den Bosch was DKC met 5-1 te sterk voor Almere. Mark Caljouw en Michiel Kruijt van DKC versloegen…

23 march 2024

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Na vorige week al de halve finale te hebben gehaald bij de All England hebben Robin Tabeling en Selena Piek opnieuw een…

23 march 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!