badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Fors verlies vernieuwd TFS'57 bij seizoensstart - Edwin Sundermeijer
© Edwin Sundermeijer + Petra Landmeter scoorde het enige punt aan Bergen op Zoomse zijde.

Fors verlies vernieuwd TFS'57 bij seizoensstart

Fors verlies vernieuwd TFS'57 bij seizoensstart - Edwin Sundermeijer
© Edwin Sundermeijer + Petra Landmeter scoorde het enige punt aan Bergen op Zoomse zijde.

Tegen het tweede team van eredivisionist Roosterse BC beleefden de badmintonners van The Flying Shuttle '57 een valse competitiestart in de eerste divisie. Met een voor een groot deel vernieuwd team leden de Bergenaren een 1-7-nederlaag.

Petra Landmeter mag dit seizoen worden gezien als de nieuwe captain van het team van TFS'57. Zoals haar rol betaamt, zorgde zij er dan ook voor dat zij haar partij in ieder geval wist te winnen. Het zou bij dat ene punt blijven voor de Bergenaren. Rick Geers, de enige overblijver van het team van vorig jaar, werd in twee sets vlot van de baan gemept. Ook het andere mannen enkelspel van Rik Hermans ging ruim verloren.

Hermans, ooit nog lid van de nationale jeugdselectie, maakte zijn debuut in de eerste divisie en bleek nog een maatje te klein voor zijn tegenstander van Roosterse, dat speelde met een aantal spelers dat ervaring opdeed in de eredivisie.

Zowel het mannen dubbelspel als het vrouwen dubbelspel gingen in drie sets minder overtuigend verloren. Martine Buijk wist in haar enkelspel ook goed tegenstand te bieden, maar verloor in drie sets. Beide gemengd dubbels gingen in twee sets verloren.

geplaatst door

verkregen via BN/DeStem

vorig artikel

My start in Europe

3 jaar geleden

volgend artikel

Eefje Muskens switcht van Yonex naar Fleet

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 35 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws