Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© BC Alblasserdam

Goede opkomst in Alblasserdam

© BC Alblasserdam+

In Alblasserdam werd gisteravond een open avond voor zowel kinderen als volwassenen georganiseerd. In het sportcentrum Blokweer konden in de vooravond de kinderen kennismaken met de badmintonsport en Badminton Nederland was daar bij.

Vanaf 18.00 uur was iedereen welkom en stroomde de hal langzaam vol met ouders en kinderen. Maar liefst 16 kinderen kwamen met de badmintonsport kennismaken en zij vulden de groep van 20 jeugdleden van BC Alblasserdam mooi aan. Voorzitter Klaas Timmermans is blij met deze opkomst: ''Uit het Open dagpakket van Badminton Nederland hebben wij de flyer gebruikt om een eigen flyer te maken. Er zijn er vorige week 6.000 in de wijk verspreid. Natuurlijk hopen wij dat van deze 16 kinderen er enkele lid zullen worden. Net als bij veel verenigingen kunnen wij nieuwe leden goed gebruiken."

Onder leiding van twee trainers begonnen de ruim 30 kinderen aan de warming up en kregen zij een echte training. Langs de kant zaten de ouders (door BC Alblasserdam goed verzorgd met een bekertje koffie of thee) te kijken naar hun kroost. Halverwege de training kreeg iedereen een sportdrankje en werd er gekeken naar een demonstratiewedstrijd van de beste jeugdspelers van BC Alblasserdam. Sommige ouders gebruikten dat moment ook om te informeren naar een lidmaatschap en een enkele schreef zijn zoon al meteen in. Na afloop werden de kinderen verrast met een mooie strandbal. Timmermans: "Het is ontzettend leuk om de nieuwe kinderen een aandenken te geven, we hopen dat ze volgende week weer komen. De volwassenen krijgen vanavond een winkelwagenmuntje, waar ik er natuurlijk zelf ook al één van heb."

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Nieuw scoringssysteem flink wennen voor Erik Meijs

3 jaar geleden

volgend artikel

START in de Week van het Badminton

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 2 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws