badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Maximale score voor Roosterse tegen van Zijderveld - Roosterse BC
© Roosterse BC

Maximale score voor Roosterse tegen van Zijderveld

Maximale score voor Roosterse tegen van Zijderveld - Roosterse BC
© Roosterse BC +

Ook al is van Zijderveld op dit moment duidelijk een van de mindere ploegen in de eredivisie, je moet het toch maar doen. Roosterse doet het dus en maakt maximaal gebruik van deze gelegenheid door geen enkel punt te laten liggen: 8-0!

Marijn Put en Dennis Dubbelman hadden daarvoor in de dubbel tegen Lester Oey en Lennart Bijkerk gelijk al een lange verlenging in de eerste set nodig om uiteindelijk in de derde set pas overtuigend voor de winst te gaan (27-25, 15-21 en 21-14). Linda Hoedmakers en Wendy Hoeve hadden weinig moeite met Linda Chen en Mireille van Daal en wonnen simpel met 21-18 en 21-13.

In de enkel was Wendy in de eerste set superieur aan Mireille , maar liet zich toch verrassen in de 2e set door Mireille in haar spel te laten komen. Maar Wendy wist dit weer zeer overtuigend te corrigeren in de 3e set (21-9, 19-21 en 21-7). Van Roxanne weten we inmiddels dat ze eerst even op stoom moet komen, maar daar had ze nu maar een halve set tegen Nikkie Hosseinnia voor nodig, gevolg ook en redelijk overtuigende winst met 21-17 en 21-13.

Ook Marijn was een maatje te groot voor zijn tegenstander Marco de Haan en won eenvoudig met 21-16 en 21-13. Een nog dikkere winst zou wellicht mogelijk zijn geweest als hij wat soms wat minder snel zou willen scoren, aldus de kopman. Rick Steuten maakte een prima debuut in de eredivisie door Lennart Bijkerk zijn spel op te dringen en daardoor met 2 keer 21-13 te verslaan.

Linda en Ceriel Custers waren wederom goed op de dreef en tegenstanders Nikkie en Marco konden het tempo niet bijhouden waardoor weer een overtuigende winst volgde met 21-14 en 21-15. Dennis en Roxanne zorgden nu voor de meest spannende wedstrijd van de avond in hun mix tegen Linda en Lester. Na ruim verlies in de eerste set met 21-11, bracht de verlenging in de 2e set pas uitzicht op winst. Dat leverde dus wel weer de nodige energie op voor Roxanne en Dennis om in de derde set wel te kunnen overtuigen. Met 21-14 met het 8e punt binnengesleept. Top!

geplaatst door

verkregen via Roosterse BC

vorig artikel

Roosterse doet goede zaken

4 jaar geleden

volgend artikel

Carlton Eredivisie 2014-2015 - speelronden 3 en 4

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 30 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws