Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Badminton Nederland

Resultaten U15 in Swiss Junior

© Badminton Nederland+

Een vijftal U15 spelers heeft in het weekend van 27 en 28 september gespeeld in het U15 toernooi in Zwitserland, onder leiding van de bondscoach U15 Nathalie Mulders. Het toernooi staat bekend onder de naam Swiss Junior.

Er was ook een U17 speler (Niels Veenstra) aanwezig die speelde in het U17 toernooi. Niels had individueel ingeschreven. Niels kon geen van zijn partijen in winst omzetten.

Alle U15 spelers overleefden de poule fase niet, behalve Madouc Linders. Madouc pakte ook na de poule fase een knappe winst op de Engelse Molly Chapman, maar kon zich niet bij de beste 4 van het toernooi slaan door haar wedstrijd te verliezen van de 3/4 Zwitserse Marion Varrin 11-7/11-8/8-11/11-3.

Ook verloren alle dubbels in de eerste ronde met uitzondering van het vrouwendubbel Madouc Linders/Milou Lugters. In de strijd om een plek bij de laatste vier verloren onze dames met 8-11/11-5/11-8/11-10 van de Engelse zusjes Kelly. Onze mixdubbels werden uitgeschakeld in de eerste ronde. Al met al een leerzaam toernooi voor onze jongste selectie!

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Roosterse op bezoek bij Slotermeer

3 jaar geleden

volgend artikel

Volle winst behaald in dubbelweekend Duitse competitie

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 2 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws