badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Roosterse incasseert 0-8 maar scoort eerste #teamselfie van het seizoen - Roosterse BC / Roxanne Molenmaker
© Roosterse BC / Roxanne Molenmaker

Roosterse incasseert 0-8 maar scoort eerste #teamselfie van het seizoen

Roosterse incasseert 0-8 maar scoort eerste #teamselfie van het seizoen - Roosterse BC / Roxanne Molenmaker
© Roosterse BC / Roxanne Molenmaker +

Het is een vreemde ervaring om met 0-8 te verliezen en toch te kunnen stellen dat het een mooie wedstrijd was. Dat krijg je dus als de tegenstander wellicht een maatje groter is, maar dat dit niets afdoet aan de motivatie om voor elk puntje te willen gaan.

Voor het publiek was het een geweldige wedstrijd en ik ga er vanuit dat de spelers er uiteindelijk, nadat ze de teleurstelling verwerkt hebben, nog extra motivatie uit zullen putten voor de volgende wedstrijd!

De dubbels starten gelijk met een sensationele setwinst voor Linda Hoedemakers en Wendy Hoeve tegen de internationals Akvile Stapusaitite en Alexandra Langley. Marijn Put en Dennis Dubbelman verloren de eerste set nipt met 17 van de Finnen Anton Kaisti en Likka Heino om vervolgens de 2e set met 17 te winnen. Pas in de derde set konden de tegenstanders het verschil maken, maar de toon was gezet.

In de enkelpartijen zorgde Wendy voor een spetterend vervolg door tegen Akvil zomaar een derde set te bereiken, waar ze lang stand hield en pas in de staart van de set de winst weg moest geven (12-21, 22-20 en 21-18). Ceriel Custers had een zware dobber aan Jerry Natenstedt, hij vocht als vanouds maar moest in 2 sets zijn meerdere erkennen. Marijn zorgde weer voor heel veel spektakel in zijn wedstrijd tegen Likka met mooi lange rally's en uiteraard wederom een derde set die lange tijd gelijk op ging (17-21, 21-17 en 16-21). Roxanne Molenmaker moest het opnemen tegen Dorien Lups en na verlies in de eerste set was de tweede set overtuigend voor Roxanne. In de derde leek ze even kansloos, maar ze vocht zich op haar typische wijze weer terug in de wedstrijd. Helaas trok Dorien net op tijd weer bij en dus weer verlies in 3 (15-21, 21-14, 15-21).

Linda en Ceriel mochten aantreden tegen Dorien en Anton en dit werd de wedstrijd van de dag. Spannend van de eerste tot de laatste minuut, knokken tot het uiterste en uiteindelijk verliezen met de kleinst mogelijke marge (19-21, 23-21, 28-30). Geweldige pot een wedstrijd die je gezien moest hebben!! Dennis en Roxanne konden het helaas niet bolwerken tegen Alexandra en Jerry en moesten het in 2 sets duidelijk afleggen tegen hun tegenstander.

Dus wel verloren met 0-8 maar toch hele mooie sportieve wedstrijd met genoeg potentieel voor meer punten in de toekomst.

geplaatst door

verkregen via Roosterse BC

vorig artikel

Carlton Eredivisie 2014-2015 - speelronde 1

4 jaar geleden

volgend artikel

Almere wint met 6-2 van Victoria

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 39 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws