badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Roosterse op bezoek bij Slotermeer

Met een 8-0 overwinning onder het kussen slaapt het natuurlijk altijd lekker en dus vertrok de Roosterse brigade in begeleiding van onze VIP supporters Natasja en Twan, afgelopen zondag om 10.15 uur uitgerust van de wedstrijd tegen van Zijderveld naar Slotermeer.

Roosterse op bezoek bij Slotermeer - Roosterse BC / Roxanne Molenmaker
© Roosterse BC / Roxanne Molenmaker
Roosterse op bezoek bij Slotermeer - Roosterse BC / Roxanne Molenmaker
© Roosterse BC / Roxanne Molenmaker +

 

Twan was onze navigator om de zogenaamde smurfenbus, bestuurd door Theo de buschauffeur, met de spelers veilig en tijdig op de eindbestemming te brengen. Men wist van te voren dat het geen makkelijke klus zou worden en dat de punten in eerste instantie door de dames gescoord moesten worden.

Toen de line-up begon waren er 5 Slotermeer supporters op de tribune en vroeg de plaatselijke spreekstalmeester zich terecht af waarom hij deze line-up moest houden. Hieruit blijkt maar we dat wij in Roosteren blij en trots kunnen zijn dat er elke keer weer minimaal 50 toeschouwers de weg weten te vinden naar onze knusse thuisbasis.

Op naar de wedstrijd:

De damesdubbel van Linda en Wendy deden dat dan ook en wonnen overtuigend in 2 sets. Op de baan ernaast starten Rick Steuten en Ceriel Custers heel erg goed tegen onze oude bekende De Nottel die aan de zijde stond van de kersverse nieuwe in Zweden wonende Maleisische aanwinst Tim Fooh.

Uiteindelijk werd de eerste set nipt verloren en kwam men in de tweede set minder goed in hun spel en verloor men in 2 sets. Toen was het de beurt aan beide eerste singels waar Wendy soeverein in 2 sets won van een stuk vechtende Esther en Marijn na een geweldige eerste set met een dikke winst de tweede set nipt verloor en in de derde set de puffende en smashende Léon niet meer kon stoppen.

Rick moest toen tegen Ralph Starren aan de bak en sloeg in de eerste set net wat teveel shuttles nipt uit maar kon in de tweede set tot 19-19 bijkomen maar verloor tenslotte met 21-19. Roxanne deed er 3 sets over voordat ze Raquelle op de knien had en het derde punt veilig wist te stellen. Na afloop wist onze teamcaptain te verklaren dat ze even warm moest worden en in het spel moest komen :-) De mixen waren beiden aan elkaar gewaagd en Rox met Marijn en Linda en Ceriel verloren in 3 sets. 4-4 of 3-5 was achteraf gezien zeker mogelijk geweest.

Een weekend waarin 11 punten verzameld werden werd na een 2 uur durende rit met muzikale begeleiding van onze zangers Ceriel en Marijn, in stijl afgesloten bij de Tapasbar in Maaseik. Na een lang en vermoeiend weekend vol met badminton gaan vanaf maandag de spelers, begeleiders en supporters weer over tot de normale orde van de dag.

Komende zondag wordt het volgende eredivisie hoofdstuk geschreven met de uitwedstrijd tegen het zeer sterke DKC.

geplaatst door

verkregen via Roosterse BC

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !
vorig artikel

De maandagkranten van 29 september 2014

4 jaar geleden

volgend artikel

Resultaten U15 in Swiss Junior

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er is 1 waardering.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws