badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Slotermeer houdt de moed erin

Over de wedstrijd tegen Almere op zaterdag kunnen we niet veel meer zeggen dan: we deden ons best maar de tegenvaller was compleet.

Slotermeer houdt de moed erin - BV Slotermeer
© BV Slotermeer
Slotermeer houdt de moed erin - BV Slotermeer
© BV Slotermeer +

 

Almere was duidelijk de sterkste deze avond en met slechts de HD in drie games en winst in de GD-2 door Esther Kuilman en Tim Foo moest na afloop de terugreis naar Amsterdam worden aangevangen. De andere partijen werden verloren in twee games en de meeste uitslagen lieten ook zien dat er weinig anders opzat. 7-1. Gauw vergeten die wedstrijd en op naar de zondag.

Zondag in de eigen Laan van Spartaan ging het gelukkig een stuk beter. De HD, in de wedstrijd tegen Roosterse, werd gewonnen door Léon Nottelman en Tim Foo van Ceriel Custers en Rick Steuten met de duidelijke cijfers 21-17 en 21-10. Wendy Hoeve en Linda Hoedemakers maakten de stand gelijk door te winnen van Jessica Ottenhoff en Raquel Humphris met 18 en 16. Daarna ging het even gelijk op.

Léon won zijn single van Marijn Put en Wendy Hoeve won met 10 en 14 van Esther Kuilman, 2-2. Ralph Starren won met 15 en 19 van Rick Steuten en Raquel Humphris moest de eer laten aan Roxanne Molenmaker. Ze verloor in drie games met 22-20/15-21 en 10-21. Dat gaf een tussenstand van 3-3 en de mixen moesten de zo gehoopte winst brengen. En zo liep het ook. De 1e mix van Ralph en Jessica was een gevecht op leven en dood. Na de 1e game verloren te hebben met 19-21 gingen alle remmen los en wonnen de Slotermeerders de 2e en de 3e game met 16 en 18 van Marijn en Roxanne.

Gelijk of winnen lag in de handen van Esther en Tim die tegen Ceriel en Linda de 2e mix moesten spelen. Ook hier ging Slotermeer in de 1e game de mist in, 15-21. De 2e en de 3e game waren echter voor de Slotermeerders. Esther en Tim kwamen op stoom en veel wat in de 1e game niet lukte, lukte nu wel. 21-17 en 21-12 was het resultaat. 5-3 voor Slotermeer en daarmee 6 punten uit het dubbelweekend. Minder dan verwacht maar toch niet helemaal ontevreden!

geplaatst door

verkregen via BV Slotermeer

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 2 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws