Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Badminton Nederland

START in de Week van het Badminton

© Badminton Nederland+

De Week van het Badminton draait om kennismaken met de sport en de vereniging. De beginnerscursus START sluit hier perfect op aan en wordt dan ook door diverse verenigingen aangeboden aan de bezoekers van de Week van het Badminton.

De ene vereniging kiest er hierbij voor de eerste training op de open dag te verzorgen, de andere vereniging nodigt de geïnteresseerden na afloop van de open dag uit om tegen een kleine vergoeding deel te nemen aan de gehele cursus. Vindt men het leuk? Dan worden ze lid van de club.

Maandag 15 september vond bij BV Sinar '75 in Middelburg al weer de vierde START-cursus plaats. Maar liefst 12 deelnemers hebben zich ditmaal ingeschreven. Deze avond staan met het juiste been uitstappen en achterwaarts bewegen op de baan op het programma. Man, vrouw, jong en oud voeren gezamenlijk de oefeningen uit die hen helpen de techniek van het voetenwerk onder de knie te krijgen, maar hen ook conditioneel op de proef stellen. Dat blijkt nog niet altijd mee te vallen, maar levert juist daarom afwisselend geconcentreerde en lachende gezichten op.

Ook interesse in het trainingsprogramma START? Klik hier.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Goede opkomst in Alblasserdam

3 jaar geleden

volgend artikel

Badmintonster Inge Geldof ooggetuige van kettingbotsing A58

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 6 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws