badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
The Flying Shuttle neemt twee punten mee naar huis - TFS Barendrecht
© TFS Barendrecht

The Flying Shuttle neemt twee punten mee naar huis

The Flying Shuttle neemt twee punten mee naar huis - TFS Barendrecht
© TFS Barendrecht +

In de voor The Flying Shuttle altijd lastige uitwedstrijd tegen BC Amersfoort, wisten de Barendrechters 2 winstpunten binnen te slepen.

De herendubbel van Ruben Kweekel en Bart Strijbosch tegen Vincent de Vries en Freek Golinski werd een redelijk gelijk opgaande partij, De eerste game ging met 18-21 naar TFS, daarna namen de mannen van Amersfoort het initiatief. En wisten met 21-12 en 21- 15 de partij naar zich toe te trekken.

De damesdubbel ging met een duidelijke cijfers naar Pascalle van Nielen en Jeannette van der Werff, 18-21 en 12- 21.

In de mannen single moest Saber Afif aanttreden tegen de gelouterde Eric Pang. Recent nog met een uitstekend resultaat terug van het WK. De eerste game wist Saber nog aardig bij te houden maar ging met 21-16 naar Erik. De tweede game ging eveneens naar Eric met 21-7.

De tweede mannenenkel ging tussen Michael Fowke en de talentvolle Joran Kweekel. Deze pas 17-jarige Joran speelde zijn eerste single in de eredivisie. Na een uitstekende partij versloeg hij Michael in twee games 19-21 en 17-21.

De beide dames singles gingen naar BC Amersfoort. Pascalle kon het niet reden tegen Gayle Mahulette (21-12 en 21-8) en Sandy Bommeleyn moest haar meerdere erkennen in Manouk Los ( 21-7 en 21-12).

De beide mixen waren weer een prooi voor BC Amersfoort. Bart en Sandy moesten het opnemen tegen Eric en Gayle. Bart en Sandy deden hun uiterste best tegen een tegenstander die er een leuke partij van maakte (21-13 en 21-11).

De mix tussen Ruben en Jeannette en Freek en Xandra Stelling ging in de eerste game gelijk op, maar werd na een lastige beslissing uit eindelijk gewonnen door Freek en Xandra. De tweede game werd 21-15 en werd de einduitslag 6-2 voor BC Amersfoort.

Dus twee punten mee naar Barendrecht en een goed perspectief voor de komende wedstrijden, de ploeg is gemotiveerd en levert veel strijd. Komende zaterdag komt het Haagse DKC naar Barendrecht, een ploeg met ambities voor de top vier.

geplaatst door

verkregen via TFS Barendrecht

vorig artikel

Amersfoort boekt nuttige overwinning

4 jaar geleden

volgend artikel

Almere wint ook tweede wedstrijd in Carlton Eredivisie

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 42 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws