badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Almere naar Limburg voor treffen met Roosterse - BV Almere / Philip Pietersz
© BV Almere / Philip Pietersz

Almere naar Limburg voor treffen met Roosterse

Almere naar Limburg voor treffen met Roosterse - BV Almere / Philip Pietersz
© BV Almere / Philip Pietersz +

In de laatste speelronde van de eerste helft in de Carlton Eredivisie gaat Qontent Almere op zaterdagavond 2 november 2014 naar het schöne Limburg om daar te spelen tegen de Roosterse BC.

Qontent Almere staat met 41 punten uit acht wedstrijden op de vierde plaats in de Carlton Eredivisie en de Roosterse BC staat op de vijfde stek met 31 punten uit evenveel wedstrijden.

De Almeerders zullen trachten om de voorsprong op Roosterse iets uit te breiden, terwijl van Roosteren het tegenovergestelde verwacht mag worden. Zij zullen de achterstand op Qontent Almere juist willen verkleinen. Alle ingredi'ënten zijn dus aanwezig om er een spannend badmintonavondje van te maken in de Albertzaal in Roosteren, vooral niet te verwarren met de Royal Alberthal in Londen.<-p>

Bij de wedstrijd Van Zijderveld tegen TFS Barendrecht zal de spanning ook te snijden zijn. Van Zijderveld zal willen proberen om de laatste over te doen aan de Barendrechters, die er juist weer alle belang bij hebben om Van Zijderveld achter zich te houden. Ook de wedstrijd Duinwijck tegen Amersfoort mag er op papier zijn, al is het afwachten over welke spelers beide teams zullen beschikken. Voorts is de vraag of Slotermeer ook van DKC een aantal punten kan afsnoepen, want daar zijn de Amsterdammers goed in.

Wellicht kan VELO weer beschikken over Lisa Malaihollo en dat scheelt een slok op een borrel en in dat geval krijgt Victoria het moeilijk.

geplaatst door

verkregen via BV Almere

Wat vind jij? Er zijn al 40 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws