badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Brands of the Planet nieuwe importeur van RSL voor Nederland

Met ingang van 1 november is Brands of the Planet importeur voor Nederland van het badmintonmerk RSL.

Brands of the Planet nieuwe importeur van RSL voor Nederland - RSL Nederland
© RSL Nederland
Brands of the Planet nieuwe importeur van RSL voor Nederland - RSL Nederland
© RSL Nederland +

 

Door het stoppen van de samenwerking tussen Sportak en RSL was er met spoed een nieuwe partij nodig om de distributie van het merk verder te verzorgen. Alle bestaande maar ook nieuwe klanten van RSL kunnen vanaf begin november bestellingen plaatsen via de nieuwe officiële website van RSL in Nederland: www.rsl-1928.nl.

De afgelopen weken hebben er besprekingen plaatsgevonden tussen RSL en Brands of the Planet. Er zal hard gewerkt worden om RSL nog een belangrijker merk in Nederland te laten worden. RSL staat bekend als een betrouwbaar en kwalitatief zeer goed merk. RSL heeft een zeer lange badmintonhistorie en is veruit de grootste producent van veren shuttles in de wereld. Voor de clubs en spelers in Nederland verandert er helemaal niets. Zij kunnen RSL producten zoals rackets, tassen en kleding, gewoon bij hun eigen vertrouwde badmintonwinkel blijven kopen.

Begin november zal de nieuwe website rsl-1928.nl met alle informatie over RSL klaar zijn. Tot 1 januari zal Brands of the Planet nauw samenwerken met BadmintonPlanet. Hierna zal het als zelfstandig bedrijf verder gaan.

Citaat van Kristian Wulff CEO RSL Europe over nieuwe samenwerking: "Ik heb veel vertrouwen in de toekomst van RSL samen met Brands of the Planet in Nederland."

geplaatst door

verkregen via RSL Nederland

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !
vorig artikel

Eric Pang wint eerste ronde

4 jaar geleden

volgend artikel

Trainersbijscholing Oro met wereldklasse

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er is 1 waardering.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws