badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Dennis Tjin Asjoe hoofdtrainer VELO Badminton - Van Zundert / VELO
© Van Zundert / VELO

Dennis Tjin Asjoe hoofdtrainer VELO Badminton

Dennis Tjin Asjoe hoofdtrainer VELO Badminton - Van Zundert / VELO
© Van Zundert / VELO +

Na een rumoerige periode hebben VELO Badminton en Dennis de handen ineengeslagen en zal hij het seizoen afmaken als hoofdtrainer.

Het bestuur, de technische commissie en de spelers zijn blij met deze aanstelling. Een enthousiaste, betrokken VELO-er die jarenlang zelf in de top heeft gespeeld kan nu zijn kennis overbrengen.

Dennis heeft als speler het een en ander meegemaakt, zo was hij individueel, als lid van de nationale selectie en als clubspeler succesvol. Samen met VELO is hij als speler verantwoordelijk geweest voor het eerste kampioenschap in 1985, daarna volgen nog de kampioenschappen in 1988, 1989 en 1990. In Europa is het hem tweemaal gelukt om het zilver te halen met VELO. Als assistent-trainer en hoofdtrainer zijn kampioenschappen behaald met team 1 in 2000, 2004 en 2005 en winnaar AA Drink Cup 2004.

Hoewel jarenlang actief inmiddels als hoofdtrainer van de jeugd is het Dennis niet vreemd om als hoofdtrainer voor de seniorenselectie te staan. In 2002 moest het stokje ook worden overgenomen nadat de trainer de club verliet. Discipline en plezier gaan bij hem hand in hand. Daarnaast is het doel om de spelers meer fanatisme en motivatie bij te brengen. Prioriteit is om op dit moment rust te brengen na een periode van veel mutaties en onzekerheid. Het eerste team presteert wisselvallig aan het begin van het competitieseizoen, maar wanneer de spelers weer fit raken en er meer rust komt binnen de vereniging wordt verwacht dat de goede prestaties ook terugkeren.

geplaatst door

verkregen via Van Zundert / VELO

vorig artikel

Almere naar Limburg voor treffen met Roosterse

4 jaar geleden

volgend artikel

Uitwedstrijd in hoofdstad voor DKC

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 33 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Verzenden van dit formulier is een expliciete instemming met ons privacy statement!)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws