badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Duinwijck met 3-5 te sterk voor Slotermeer - BV Slotermeer
© BV Slotermeer

Duinwijck met 3-5 te sterk voor Slotermeer

Duinwijck met 3-5 te sterk voor Slotermeer - BV Slotermeer
© BV Slotermeer +

Met de beide teams op volle sterkte, stond het van te voren vast dat het een spannende pot zou worden. Het begon gelijk met de HD die in drie games gewonnen werd door de Slotermeerders.

Met prima spel van beide kanten werd het een partij die het aanzien meer dan waard was. Tim Foo en Léon Nottelman trokken 1e game naar zich toe met 21-12. De 2e game was precies andersom en werd gewonnen door Anton Kaisti en Likka Heino. De 3e game moest de uitslag geven en na heel veel mooie en spannende rally's trokken de Slotermeerders aan het langste eind en wonnen met 21-19.

Ondertussen werd de DD van Jessica Ottenhoff en Raquel Humphris met 13 en 17 verloren van Akville Stapusaityte en Alexandra Langley. In de singles moest Slotermeer in alle gevallen het onderspit delven tegen Duinwijck. Léon had niet helemaal zijn dag en verloor met 16 en 17 van Likka. Esther Kuilman had, ondanks enkele mooie rally's, weinig in te brengen tegen Akville 11 en 9. Ralph Starren, tegen Jerry Natensted en Raquel Humphris, tegen Dorien Lups kwamen nog het dichtst bij maar moesten uiteindelijk toch capituleren met respectievelijk 17-21, 24-26 en 20-22, 18-21.

De zon ging weer een beetje schijnen voor de Slotermeerders in de mixen. Ralph en Jessica wonnen de 1e mix met duidelijke cijfers van Anton en Alexandra 21-14 en 21-16 en Tim en Esther wonnen van Jerry en Dorien in drie games. Na verlies in de 1e game kregen de Slotermeerders vleugels en wonnen de 2e en de 3e met 13 en 14. Eindstand 3-5.

Aanstaand weekend opnieuw een zware pot voor de Amsterdammers want zondag aanvang 13:30 uur wacht DKC. Opnieuw vuurwerk in de Amsterdamse sporthal Laan van Spartaan.

geplaatst door

verkregen via BV Slotermeer

vorig artikel

De maandagkranten van 27 oktober 2014

3 jaar geleden

volgend artikel

Start-Besttoernooi op 3 januari 2015

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 41 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws