Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© René Lagerwaard

Eefje Muskens en Selena Piek simpel naar halve finale

© René Lagerwaard+

Met een verkeerd uitgevoerde tactiek in het begin, maar met een 'makkelijk' einde speelden Eefje Muskens en Selena Piek zich ten koste van de Engelsen Heather Oliver/Lauren Smith naar de halve finale van het vrouwendubbelspel in Almere.

Selena Piek: "We speelden in het begin een te hard en strak spel. Daar zijn de Engelsen goed in. Toen we meer gingen plaatsen en de shuttle goed plaatsen, konden we gaten maken om aan te vallen. Eigenlijk ging het daarna simpel."

De Engelse Heather leek vooral met de service nerveus. Piek: "We weten dat ze problemen met de service heeft. Het gevaar is dan dat we te gretig in haar service duiken en fouten maken. Als onze defence goed zit, dan komt het goed. Dit spel kunnen we ook mooi in de halve finale tegen de Indonesische speelsters gebruiken."

Verrassende halve finale mannendubbelspel Ruud Bosch/Tzu Chieh TIEN

Ruud Bosch speelde een prima wedstrijd door met zijn partner uit Taipei, de Duitsers Raphael Beck/Andreaz Heinz te verslaan in 'straight sets'. De Duitsers hadden eerder dit toernooi Jacco Arends/Jelle Maas uit het toernooi geslagen. Anders hadden de Nederlanders tegen elkaar uitgekomen.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij? Er zijn al 3 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws